Διαμονή

Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, 25 τ.μ., και μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 εώς 4 άτομα. Κάθε δωμάτιο έχει ψυγείο, βραστήρα και σκεύη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία ενός εύκολου γεύματος (πιάτα/ποτήρια/πιρούνια κτλ). Όλα έχουν air-condition και σήτες. Το ξενοδοχείο παρέχει σίδερο και μπιστολάκι μαλλιών, που δίνεται από την ρεσεψιόν. Όλα τα δωμάτια, έχουν επιπλωμένο μπαλκόνι, που βλέπει την θάλασσα και στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν την θέα όλη την μέρα.

Τα Δωμάτια μας

Standard δωμάτιο με διπλό κρεβάτι

Τα Standard δωμάτια του ισογείου διαθέτουν διπλό κρεβάτι και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 4 άτομα, κατόπιν αιτήματος. Το μοναδικό πλεονέκτημα του Vassils Retreat είναι η θέση του.

Περισσότερα

Standard δωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια

Τα standart δωμάτια του πρώτου ορόφου διαθέτουν δυο μονά κρεββάτια και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 4 άτομα, κατόπιν αιτήματος.

Περισσότερα

Superior Δωμάτιο

To δωμάτιο Superior, είναι εμπνευσμένο από την μεγαλοπρέπεια και μαγεία του Ενετικού κάστρου. Η μοναδική του θέση προσφέρει απεριόριστη θέα και παρουσιάζει μια πιο εκλεπτισμένη διακόσμηση και πιο ευρύχωρο, πολυτελές μπάνιο. Το δωμάτιο διαθέτει διπλό κρεββάτι.

Περισσότερα
spinner3